RSS

Start up Nation- B2B

31 oct.

Suntem o companie ce se ocupă cu furnizarea de produse și servicii în domeniul IT. Prezența de 17 ani pe această piață a fost realizată datorită relațiilor foarte bune pe care le avem cu clienții noștri care au ales piața din România pentru dezvoltare, în special Apple, Dell, Fujitsu, Lenovo, Toshiba.

Încercăm să facem diferența în domeniul IT din România prin servicii și răspunsuri prompte pentru orice problemă întâmpinată de clienții noștri.

Clienții noștri importanți cu care avem relații foarte bune de business networking se numără printre cele mai mari firme de IT din România aceștia fiind Accesa, Dacia Service, EBS România, Endava România, EnergoBit, EuroGSM, Fortech, Gameloft, Garmin, Imprezzio Global, Intacct Development, National Instruments Romania NTT Data România, Pitech Plus, Tecknoworks Europe, Ve Interactive, Yonder.

În cadrul companiei dispunem de un service autorizat certificat de către Dell, Lenovo, Toshiba, unde specialiștii noștri vă vor da cele mai bune sfaturi despre echipamentele IT.

Dacă aveți o firmă ce a primit finanțare prin programul Start Up Nation și aveți nevoie de oferte de preț pentru configurarea echipamentelor IT, colegii de la vânzări vă stau la dispoziție.

Pentru o bună colaborare ne puteți găsi la sediul nostru din Cluj-Napoca, strada Stephan Ludwig Roth, numărul 21 sau pe adresa de mail office@atexpc.ro și site-ul atexpc.ro

ATEX Computer- IT for business! Imprimir

 

 
Scrie un comentariu

Scris de pe 31/10/2017 în Informații utile

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: