RSS

Foști angajați Apple dezvăluie cum clienții încercau să-i păcălească

03 aug.

apple service

– Găsim pe internet mulți clienți ce sunt nemulțumiți în legătură cu serviciile multor magazine, dar să avem în vedere că nu absolut toți clienții sunt cinstiți și corecți. Trei foști angajați Apple au dezvăluit cum clienții magazinului încercau să îi păcălească. Un fost angajat Apple a spus ca nu este întelept să încerci să înseli personalul din magazine deoarece ei cunosc cu mult mai bine produsele decât tine.

Cu toate acestea iată o explicație oferită de un client Apple pentru telefonul său ce funcționa defectuos „Am avut un client ce încerca să mă convingă că lichidul găsit în telefon era un fel de fluid extraterestrial și a ajuns acolo în momentul  în care clientul a fost răpit de extratereștrii”.

Un alt fost angajat Apple ne povestește cum un client a adus în garanție un iPhone ce cu greu puteai să zici că mai seamănă cu un telefon.

Clientul a spus ca „Telefonul nu mai functiona cum trebuie așa că l-am dus în spatele casei și am tras în el cu pușca.”, clientul aștepta ca magazinul să îi înlocuiască telefonul dar a fost refuzat de către aceștia.

Ultima poveste nu e cu mult diferită de cele de mai sus. O persoană a adus un iPhone în service pe motiv că telefonul a devenit extrem de fierbinte în timp ce vorbea la el și a izbugnit în flăcări. După o examinare mai atenta angajatul Apple a descoperit că telefonul era ars și plin de apa. Clientul a folosit urmatoarea explicație „Pai da, a luat foc, așa că am aruncat telefonul în chiuvetă și am dat drumul la apă”. Angajatul Apple a descoperit până la urma ceea ce se întâmplase cu adevarat „Sunt destul de sigur că și-a scăpat telefonul în apă și a crezut că cea mai bună soluție ar fi să-l usuce în cuptorul cu microunde”.

În concluzie, cel mai ușor și corect lucru ar fi ca atunci când un produs pațeste ceva și utilizatorul se prezintă cu el la garanție, să explice exact ce s-a întâmplat cu produsul respectiv, din păcate nu întotdeauna se întâmplă așa.

 
Scrie un comentariu

Scris de pe 03/08/2016 în Stiri it

 

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: