RSS

Thinkpad X1 Carbon 3

19 mai

x1 carbon 3

Cu un design ușor, subțire și o autonomie mare a bateriei, laptopurile din Seria X vă permit să călătoriți fără griji de la o ședință la alta sau dintr-un oraș în altul. Datorită performanței legendare a laptopurilor Thinkpad nu va trebui să faceți niciun compromis.

Comenzi mai comode: Voce și gesturi

Susțineți o prezentare multimedia pe modelul X1 Carbon fără a atinge macăr tastatura! Comenzile vocale schimbă modul în care interacționați cu computerul.

Tastatura adaptabilă neobișnuit de intuitivă

Tastatura adaptabilă unică modifică automat rândul tastelor funcționale în funcție de aplicatia în care lucrați. Mai puțină dezordine, mai multă funcționalitate și o tastatură optimizată care vă anticipează nevoile.

Ecran uimitor

Ecranul ThinkPad ColorBurst (WQHD, 2560 X 1440) antireflex face textul mult mai clar, imaginile sunt mai luminoase iar culorile mai fidele. Mai mult, este rezistent la urmele de amprente.

Practic indestructibil: Testat conform standardelor militare

Construit cu fibră de carbon utilizată pentru sateliți, X1 Carbon este cel mai rezistent ThinkPad fabricat vreodată.

De fapt, efectuăm opt teste separate, la standarde militare, în condiții extreme de praf, vibrații, căldură, frig, atitudine, apă și umiditate, astfel încât să nu vă pese de vărsarea accidentală de lichide, de cadere, de expunerea la cădură sau de orice alte condiții vitrege.

Securitate de nivel business

Disponibil cu cititor de amprente, modelul X1 Carbon vă permite utilizarea datelor biometrice pentru logare, astfel că un gest al degetului devine parola dvs. Opțiunile de securitate Intel și VPro îmbunătățesc protecția si flexibilitatea atunci când aplicați upgrade-uri. Cipul Trusted Platform Module vă criptează și mai mult informațiile importante.

Răcire patentată: O nouă revoluționară tehnologie termică

Chiar și cu designul său ultra-subțire, noul X1 Carbon rămâne mai rece ca oricând. Lamele de ventilator au fost reproiectate astfel încat modelul X1 Carbon răspunde așteptărilor de racire și performanță pe care le aveți de la un ThinkPad.

Subțire fără compromisuri

Cu o greutate de doar 1.31 kg și o grosime de doar 17.72 mm, noul X1 Carbon este cel mai subțire și ușor ThinkPad fabricat vreodată.

Cumpără acum laptopul Lenovo X1 Carbon 3 la incredibilul pret de doar 7899 Lei! Click aici!

 
Scrie un comentariu

Scris de pe 19/05/2016 în Informații utile

 

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: