RSS

TP-LINK atacă segmente noi de piață

21 apr.

Unul dintre cei mai mari producători de dispozitive de rețelistică din lume își dorește să intre pe segmente noi de piață. TP-LINK a anunțat că intră pe piața din România cu dispozitive inteligente precum priza Wi-Fi HS110 și boxa wireless portabilă Groovi Ripple.

Prin smartplug-ul HS110 se dorește un control de la distanță cu ajutorul smartphone-ului, prin aplicația Kasa, pentru cei care uită să își scoată din priză dispozitivele când pleacă de acasă pentru o perioadă mai lungă de timp. Astfel cu ajutorul acestui dispozitiv, orice aparat electric sau electronic conectat la priza HS110 poate fi oprit/pornit în timp real. Prin activarea modului ,,away” priza inteligentă poate fi setată să utilizeze dispozitivele conectate, dând impresia că locuința este ocupată și permite monitorizarea corectă a consumului de energie.

Boxa portabilă Groovi Ripple este prima din gama TP-LINK, cu o putere de 4W și tehnologie RealSound, oferind o autonomie e 4 ore, datorită acumulatorului de 750 mAh poate fi transportată în orice geantă sau chiar un buzunar mai mare. Boxa  Groovi Ripple se conectează la orice smartphone sau dispozitiv prin tehnologia Bluetooth 4.0, care teoretic ar putea funcționa la o distanță e 20 de metri.

Ambele produse, priza inteligentă HS110 și Boxa portabilă Groovi Ripple pot reprezenta pentru TP-LINK un start pentru nou segment de piață, dar și un segment nou de public tință având în vedere prețul accesibil al noilor dispozitive.

1 Dispozitive TP-LINK

 

 

 
Scrie un comentariu

Scris de pe 21/04/2016 în Stiri it

 

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: