RSS

Pregătiri pentru DreamHack Cluj Napoca

29 oct.

Dreamhack este unul dintre cele mai mari festivaluri de gaming din țară. Participanții au ocazia de a caștiga premii in valoare totală de 300.000 de dolari. Toate meciurile de la DreamHack pot fi vizionate pe Twich http://www.twitch.tv/dreamhackcs sau dreamhack.tv.

Ziua de ieri a fost o zi plină pentru noi deoarece am avut de asamblat, instalat si creat toată rețeaua pentru Kingston.

Azi, cele mai bune 16 echipe se vor lupta pentru primul loc în turneului de CS:GO. În turneului de HearthStone PGL Winter Tavern Tales, 128 de participanți din toată lumea joacă pentru a ajunge in primii 16 care vor avansa  în play-off.

În cele 4 zile de DreamHack se organizează și un concurs de Cosplay în care cele mai reușite costume vor fi jurizate si premiate de un juriu specializat din străinătate. Daca ești gamer român si ești foarte bun la unul dintre urmatoarele jocuri: PGL Dota 2 Ancients of War, League of Legends, Hearthstone, Minecraft, nu rata ocazia de a participa și tu la DreamHack.

Te invităm să accesezi si site-ul nostru www.AtexPC.ro

Ne vedem la DreamHack!
dreamhack-pregatiri1 dreamhack-pregatiri2 dreamhack-pregatiri3 dreamhack-pregatiri4 dreamhack-pregatiri5 dreamhack-pregatiri6 dreamhack-pregatiri7 dreamhack-pregatiri8 dreamhack-pregatiri9 dreamhack-pregatiri10

 
Scrie un comentariu

Scris de pe 29/10/2015 în Stiri it

 

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: