RSS

Placa video Gigabyte Geforce GTX 970 G1 Gaming

27 oct.

Noua placa video NVIDIA GeForce GTX 970 este proiectata pe arhitectura Maxwell, oferind performanta incredibila, eficienta si putere de neegalat, precum si functii de ultima ora.

Maxwell este cea de-a zecea generatie de arhitectura GPU, dupa Kepler, lansata de NVIDIA. Proiectata cu focus pe gaming, arthitectura Maxwell rezolva unele dintre cele mai grele provocari in termeni de iluminare si fidelitate grafica.

Noua tehnologie Voxel Global Illumination (VXGI) le permite pentru prima data unitatilor de procesare vizuala de gaming sa redea efecte de iluminare globala dinamica in timp real. Scenele sunt semnificativ mai realiste datorita modului in care lumina este reflectata in mediul de joc.

  Gama de noi tehnologii implementate include tehnica de anti-aliasing cu eşantionare multi-cadru (MFAA), super rezolutie dinamica (DSR), VR Direct si un design extrem de eficient din punct de vedere energetic. Toate aceste tehnologii permit GPU-urilor GTX 970 bazate pe arhitectura Maxwell sa redea cadre de cea mai buna fidelitate, cu frecvente mai mari si un consum de energie situat sub orice alte unitati de procesare vizuala din clasa lor.

   Sistemul de racire Gigabyte Windorce 3 X, vine inca odata sa zdrobeasca orice record aducand puterea de racire de 600 de w folosing inaltimea a doar 2 sloturi. Sistemul de racire Windforce 3 x 600W este echipat cu 5 conducte e cupru de 8mm si una de 6 mm, o arhitectura fina, deign unic al ventilatorelor, oferind o difuzare optima a caldurii si asigurand astfel perfomante mai inalte.

Tehnologia Gigabyte Flex display poate detecta automat orice monitor conectat si permite sesiuni de gaming multy-display cu pana la 4 monitoare. Utilizatorii se pot bucura de cea mai buna calitate a imaginii in resolutii UltraHD si cu flexibilitate in configurarea minitoarelor.

DSCN3220 DSCN3222 DSCN3228 DSCN3231 DSCN3234 DSCN3236 DSCN3237 DSCN3240 DSCN3242 DSCN3246

 
Scrie un comentariu

Scris de pe 27/10/2014 în Informații utile, Review

 

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: