RSS

300:Rise of an empire, o mare dezamagire

10 mart.

Image

Va avertizam, spoilere vor urma :)). Filmul 300 e un „clasic”, cam toata lumea l-a vazut. La vremea lui, acum aproximativ 8 ani, a fost filmul potrivit la locul potrivit. Nu mai insistam, a fost un film gustat de toata lumea.

Apoi, a aparut serialul Spartacus, pe care probabil l-ati vazut. Daca nu, ar trebui. Spartacus a furat stilul din 300 si l-a imbunatatit. Asa ca, pentru 300:Rise of an Empire, treaba era destul de complicata sa vina cu ceva nou care sa impresioneze. Din pacate, chiar daca am pornit spre cinema cu asteptari foarte mici, tot am simtit o mare dezamagire.

1. 3D-ul nu se justifica. Da, probabil suna mai bine sa iti promovezi filmul drept 3D, insa aici nu a fost cazul. Prea putine scene care au justificat ochelarii aia insuportabili.
2. Actorii, scenariul, dialogul. Cu exceptia personajului feminin principal, praf si pulbere. Nu vom insista pe detalii, ca sa nu va descurajam prea tare, insa filmul nu are nici o logica, pare sa fie o poveste spusa doar de dragul povestii, nu are morala, nu are nimic. O ora si jumatate de sange si cer innorat.

Un mare pas inapoi pentru seria 300.

Voua ce parere v-a lasat filmul? Noi nu-l recomandam nimanui. Merita vazut totusi la TV, peste cativa ani. Din lipsa de altceva.

 
Scrie un comentariu

Scris de pe 10/03/2014 în Informații utile

 

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: