RSS

Voi v-ati jucat vreodata Flappy Bird?

13 feb.

Isteria provocata de disparitia jocului Flappy Bird ne intriga. Daca nu stiti despre ce vorbim, va explicam acum. In mai 2013, jocul Flappy Bird a fost lansat. A ajuns sa provoace isterie, in ciuda simplitatii sale, fiind cel mai popular joc din App Store, aducand un profit de peste 50.000 de dolari pe zi creatorului sau.

Image

Varianta vietnamezului care a dezvoltat jocul? Tot mai multa lume a devenit dependenta de el si nu a vrut sa aiba pe constiinta vieti „distruse” din cauza inventiei sale. O alta varianta e ca fundalul jocului seamana prea mult cu cel din clasicul Super Mario, deci urmau niste procese din partea Nintendo. Dupa anuntul retragerii jocului, autorul a primit amenintari cu moartea.

Recapitulare: se lanseaza un joc (simplu si banal, grafica 0 barat), lumea devine dependenta de el (de ce, nu stie nimeni), apoi jocul e retras si creeaza valuri de proteste si amenintari cu moartea. Intr-adevar, lumea asta in care traim e putin nebuna. Voi v-ati jucat vreodata Flappy Bird? Poate ne faceti sa intelegem mai bine.

 
Scrie un comentariu

Scris de pe 13/02/2014 în Informații utile

 

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: