RSS

La revedere, World of Warcraft…

22 aug.

 Probabil că nu sunteți de acord cu noi și încă vă mai bucurați de puținele zile de vară rămase, însă adevarul e că toamna bate la ușa noastră. 😦 Gata cu vacanța, cu concediile, la revedere mare și soare. Și pentru că o veste proastă nu vine niciodată singură…începe și scoala. 

Depinde din ce punct de vedere privești lucrurile, însă, mai în glumă mai în serios, îți vine să plângi :). Ca părinte, bătaie de cap, rechizite, bani bani bani, multe lucruri de făcut. Însă, cu tot respectul pentru părinți (vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți zi de zi), adevărata dramă este în sufletul celui care știe că începe iarăși…școala. 

Copil fiind, sau adolescent mai târziu, trecerea de la 14 ore de Caesar III, Settlers II, Medal of Honor (primul :))), Gothic II, Heroes III, Fifa 2002 și încă vreo 500 de alte jocuri, la 2 ore pe zi sau mai puțin (datoriă școlii) era cumplită. Așa că suntem alături de toți care sunt nevoiți să lase din mână arma „Razer” și superbele jocuri care ne bucură în anul 2013 :). Nu vrem să dăm nume pentru că suntem bătrâni și ne facem de râs pentru că nu le cunoaștem pe toate. 

Și acum, pentru că am pornit de la ideea că nu ne vom face reclamă pe blog, ne vom lăuda în schimb cu ceva interesant, că tot veni vorba de școală. http://atexpc.ro/produs/51419-genti-si-huse-lenovo-0b47304 Poate vă e de folos :P. Bucurați-vă de vară, ce a mai rămas din ea.

 Imaget

 

 
Scrie un comentariu

Scris de pe 22/08/2013 în Informații utile

 

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: