RSS

Bine v-am găsit!

09 iul.

După o lungă perioadă de timp, ne-am decis că e cazul să avem și noi blog. 🙂 Aici este locul unde oricine poate lua legătura cu noi, iar noi îi vom răspunde în cel mai scurt timp.

Pentru cine nu ne cunoaște, de mai bine de 14 ani ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune și convenabile soluții, iar cuvântul eșec nu există în dicționarul nostru. Momentan, echipa e formată din șase persoane însa Atex Computer este într-o continuă dezvoltare ;).

Concret, cu ce vă putem ajuta? Pe site-ul http://www.atexpc.ro sau la noul sediu de pe Strada Stephan Ludwig Roth nr. 21 vă punem la dispoziție o gamă extrem de variată de componente IT, sisteme de calcul și orice alt accesoriu, căci noi vindem calculatoare :mrgreen:. Însă le vindem cu pasiune, mereu va exista respect pentru voi, clienții noștri, și vom încerca să vă ajutăm.

Ne lăudăm cu parteneriate puternice ca și cele cu Intel, Apple, Gigabyte, Cisco, Lenovo, Microsoft, Samsung. Adică, orice poartă respectivul brand, noi îl avem. Sau dacă nu îl avem (pe stoc) îl aducem în timp record. 🙂 Ne găsiți la adresa menționată, de luni până vineri de la 10:00 la 18:00, dar și sâmbăta de la 10:00 la 13:00. Alte date de contact: office@atexpc.ro, 0264-599009.

Am menționat că avem și serviciu de asistență service? Printre cele mai performante din România chiar :P. Nu există problemă care să nu fie rezolvată la noi. Vă așteptăm!

800         802

803

 
Un comentariu

Scris de pe 09/07/2013 în Informații utile

 

Etichete: , , , , ,

Un răspuns la „Bine v-am găsit!

  1. Calin

    11/07/2013 at 10:28

    Bine ati venit!
    La mai mare! 🙂

     

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: